Så här går det till

h_ryttare

Berätta om dig själv

Börja med att registrera dig som ryttare. Du anger dina preferenser, riderfarenhet, önskemål, längd och vikt mm. Det är enkelt och tar inte lång tid. Därefter är du redo att börja leta bland passande hästar och ridtillfällen som hästägare lagt upp.

vit_h_face

Hitta en matchande häst

BookaHorse visar hästar som matchar dina önskemål och din ryttarprofil, i närheten av där du är eller där du kommer att vara när du planerar att rida. Se bilder och videor, läs beskrivande texter, se andra ryttares omdömen. Här ser du också priset för aktiviteten.

ryttare_vy

Rid din favorit

När du hittat rätt häst kan du se vid vilka tillfällen den är tillgänglig. Du kan kontakta ägaren direkt för mer information. Boka med ett knapptryck och anslut ett betalkort om du inte gjorde det vid registreringen. Efter avslutad ridning lämnar du och hästägaren omdömen om varandra och den angivna summan dras från ditt konto.

Ladda hem från
App store och Google play

appstore-button
googleplay-button

Detta är BookaHorse.

BookaHorse är appen som hjälper ryttare och hästägare att komma i kontakt med varandra, boka hästar, ridlektioner, uteritter och mer, enkelt och tryggt. Appen matchar ryttare och hästar utifrån kompetens, önskemål och plats. Du bokar direkt i appen, som också innehåller säkra betalfunktioner. Försäkring ingår när du bokar, och omdömen om både hästar och ryttare hjälper dig göra trygga val. En väg till ett enklare, roligare och rikare hästliv för alla, helt enkelt.

Behöver du hjälp med appen?

Här har vi lagt upp ett par instruktionsfilmer som stegvis tar dig igenom registrering och bokning. Om du ändå får problem är du givetvis välkommen att kontakta oss på support@bookahorse.com.

Så här registrerar du dig som ryttare

Hitta en häst som passar dig och boka din ridtur

Ryttare är försäkrade!

När du bokar en häst och betalar via BookaHorse-appen ingår ett extra försäkringsskydd om något skulle fel.

Tips & råd

Hjälm, rätt kläder, vett och etikett i stallet… Här hittar du råd och tips som gör din ridtur givande och säker.

  • ”Nu har jag kommit igång med ridningen igen”

    Jag tappade bort ridningen helt under tonåren, men när barnen blivit lite större blev jag sugen på att börja igen. Eftersom jag inte hade några kontakter i hästvärlden alls längre blev BookaHorse en perfekt lösning. Jag hittade både lektioner och uteritter den vägen, och många nya vänner!

  • ”Nu kan jag rida när jag har tid”

    Ridning är den perfekta avkopplingen, man kommer ut i naturen och det går inte att tänka på jobb och vardag. Men jag har svårt att rida på fasta tider så lektioner funkar inte så bra. Med BookaHorse hittar jag oftast en lektion eller ett ridpass i närheten när jag har tid att rida. Och bokning och betalning via appen funkar supersmidigt.

  • ”Äntligen en häst jag kan utvecklas med!”

    Jag är nog ganska ambitiös för att vara fritidsryttare, jag gillar verkligen att känna att jag gör framsteg. Men jag tyckte inte jag kom nån vart med hästen jag red tidigare och då var BookaHorse perfekt. Nu har jag en jättefin valack på foder och känner verkligen att jag utvecklas under varje ridpass.

bahphone180918

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!