BookaHorse för ryttare

BookaHorse är perfekt för dig som vill ha ett rikare ryttarliv. Det spelar ingen roll vilken nivå du är på eller hur mycket tid och energi du har att ägna ditt intresse: BookaHorse hjälper dig hitta en häst och ett sammanhang som passar just dig.

Bli medryttare

Att hjälpa en hästägare som har begränsat med tid att rida själv är ett bra alternativ till att ta hela ansvaret för en häst själv. BookaHorse låter dig enkelt hitta rätt häst på lagom avstånd och kontakta ägaren. När ni är överens hanterar appen betalningarna enkelt och snabbt.

Hitta en häst att utvecklas med

Nästan oavsett vilken nivå du befinner dig på kan det komma en dag då du blivit så bra du kan på den häst du rider för tillfället. BookaHorse hjälper dig hitta hästen som kan ta dig till nästa nivå vare sig du är nybörjare eller en avancerad ryttare.

Hitta en häst att ha på foder

Har du tillgång till en stallplats men ingen häst? Det finns hästar som av olika anledningar inte rids men som ändå inte ska säljas. BookaHorse hjälper dig hitta en passande foderhäst och kontakta och komma överens med ägaren.

Rid när du har tid och möjlighet

Många skulle gärna vilja rida, men har svårt att få fasta lektionstider och regelbundna ridpass att gå ihop med tidskrävande arbete och andra anspråk på den lediga tiden. Om du är en av dem kan BookaHorse hjälpa dig att få möjlighet att rida när du har tid och kanske på kort varsel, t ex genom att en ridskola i närheten har fått en lektionsplats som passar din nivå avbokad. Du får ett meddelande, tackar ja, betalar snabbt och enkelt i appen och en stund senare sitter du i sadeln.

Börja rid igen

Är du en av många som red när du var barn och tonåring och som skulle vilja börja igen? BookaHorse kan hjälpa dig tillbaka in i ryttarvärlden även utan tips från bekanta eller personliga kontakter. Registrera dig med din bakgrund och dina önskemål och BookaHorse ger dig förslag på passande hästar, ridpass och ridskolor i ditt närområde. Om din bakgrund är western eller islandshäst kan du begränsa dina sökningar till det. När du hittar lovande kontakter kan du enkelt öppna kommunikationen via appens funktioner. Andra ryttares omdömen guidar dig till ett bra val.

Detta är BookaHorse.

BookaHorse är appen som hjälper ryttare och hästägare att komma i kontakt med varandra, boka hästar, ridlektioner, uteritter och mer, enkelt och tryggt. Appen matchar ryttare och hästar utifrån kompetens, önskemål och plats. Du bokar direkt i appen, som också innehåller säkra betalfunktioner. Försäkring ingår när du bokar, och omdömen om både hästar och ryttare hjälper dig göra trygga val. En väg till ett enklare, roligare och rikare hästliv för alla, helt enkelt.

Testa något annat!

Westernridning, islandshäst, körning, tornerridning… det finns många olika ridstilar och ridaktiviteter att pröva på för den som är hästintresserad. Om du är sugen på att ta dig ur din komfortzon och pröva något annat hittar du det i BookaHorse.

bahphone180918

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!