Så här går det till

tva_h

Registrera dig och din häst

Det första du gör när du registrerar dig i BookaHorse är att ange personuppgifter och det kontonummer dina inbetalningar ska göras till. Därefter är det dags att registrera din häst, med namn, födelsedatum, ras och typ, var den står, hur länge den varit riden, temperament, lämplig erfarenhetsnivå, tillåten vikt och längd hos ryttaren mm. Du kan också lägga upp bilder och videor. Om du har många hästar du vill registrera, klicka här så hjälper vi dig.

tre_barn

Skapa aktiviteter

Nästa steg är att skapa de aktiviteter du vill hyra ut din häst till. Det kan handla om allt från pröva-på-ritter för nybörjare till självständiga uteritter eller träning på hög nivå eller någon annan aktivitet ryttare kan vara intresserade av att delta i. Du anger tid för aktiviteten samt hur mycket den kostar. Publicera aktiviteten och den blir synlig för sugna ryttare.

brun_h

Hyr ut och få betalt

När en registrerad ryttare fastnat för din häst och din aktivitet och antingen bokat eller kontaktat dig via appens meddelandefunktion får du ett meddelande. När bokningen är bekräftad återstår bara att genomföra aktiviteten. När detta är gjort ger du och ryttaren varandra omdömen, varefter den överenskomma summan betalas ut till ditt bankkonto.

Ladda hem från
App store och Google play

appstore-button
googleplay-button

Detta är BookaHorse.

BookaHorse är appen som hjälper ryttare och hästägare att komma i kontakt med varandra, boka hästar, ridlektioner, uteritter och mer, enkelt och tryggt. Appen matchar ryttare och hästar utifrån kompetens, önskemål och plats. Du bokar direkt i appen, som också innehåller säkra betalfunktioner. Försäkring ingår när du bokar, och omdömen om både hästar och ryttare hjälper dig göra trygga val. En väg till ett enklare, roligare och rikare hästliv för alla, helt enkelt.

Behöver du hjälp med appen?

Här har vi lagt upp ett par instruktionsfilmer som stegvis tar dig igenom hur du registrerar dig som hästägare, lägger till en häst samt aktiverar den. Om du ändå får problem är du givetvis välkommen att kontakta oss på support@bookahorse.com.

Så här registrerar du dig som hästägare

Lägg till och aktivera din häst

Ryttare är försäkrade!

Alla ryttare som bokar och betalar en ridtur hos dig via BookaHorse omfattas av ett extra försäkringsskydd för allas trygghet.

Tips & råd

Att hyra ut en häst innebär också ett värdskap som kan ge dig fortsatta bokningar om du sköter det bra. Vi har checklistan!

  • "Hästen bär faktiskt mycket av sina egna kostnader nu"

    Klart att det kändes lite konstigt att hyra ut sin häst i början. Men jag vet ju att hon är lugn och stabil och behöver ridas mer än jag hinner med. Tack vara BookaHorse har jag hittat flera fasta medryttare som hyr henne när dom har tid. Och det är förstås skönt att få in lite extra till stallhyra och skoningar.

  • ”Nu slipper jag ha dåligt samvete”

    Min häst är härlig, men han blir fort uttråkad när han går för lite. Jag har ofta haft dåligt samvete för att jag inte riktigt hunnit med honom. Men med hjälp av BookaHorse hittade jag en jättebra medryttare som hjälper mig när jag är fullbokad. Och jag tjänar till och med lite extra på kuppen.

  • ”Jag och stallkamraterna ordnar uteritter”

    Jag har islänningar i privatstall tillsammans med några kompisar och vi har hittat ett kul sätt att minska kostnaderna för vårt intresse: vi turas om att leda uteritter på våra hästar på helgerna. Vi lägger ut dem som aktiviteter i BookaHorse och har faktiskt oftast fullbokat. Roligt att träffa folk och det blir bra tillskott till stallkassan!

bahphone180918

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!