BookaHorse för privathästägare

För hästägare fungerar BookaHorse både som en kontaktyta och som en marknadsplats. Och även du som har hästar för privat bruk kan ha nytta av den. Det finns många duktiga ryttare som vill hyra din häst där ute. Här kommer några tips på hur BookaHorse kan göra ditt hästliv roligare samtidigt som du tjänar lite extra till stallhyra och foder.

Hitta rätt medryttare

När tiden är knapp och resten av livet ställer krav är det lätt att få dåligt samvete som hästägare. Din häst kanske rids för lite och utvecklas inte som den ska. Lösningen är att hitta en bra medryttare. Men vad gör du om det inte finns en lämplig person bland stallkamrater eller i bekantskapskretsen?
BookaHorse låter dig söka bland ryttare i närheten som söker en häst att rida. Profilerna ger dig grundinformation om deras bakgrund, erfarenhet och nivå som ryttare, du kan se bilder och filmer och omdömen från tidigare ridtillfällen. Du kan kontakta och chatta med lovande kandidater innan ni träffas. Appens betalfunktioner förenklar den ekonomiska sidan av utbytet och ger samtidigt ryttaren en försäkring.

Hitta ”semestervikarie”

Även om du ska vara ledig och bortrest är det inte säkert att det är bra att hästen står still. Dessutom ska ju stallet skötas och hagen mockas. Använd BookaHorse för att hitta en ersättare för en kortare period. Profil och chattmöjligheter förenklar rekryteringen och betalningen hanterar du via appen.

Aktivera ”urvuxna” ponnyer

Ponnyer blir till slut alltid för små för sina växande ryttare men fortsätter ofta vara kära familjemedlemmar ändå. Ett sätt att se till att en sällan riden ponny får motion och stimulans och täcker lite av sina egna kostnader är att använda BookaHorse för att hitta unga ryttare som vill hyra den. Eller varför inte anordna ponnyledning för de minsta en lördagseftermiddag? Allt kan du göra via BookaHorse, som också hanterar betalningar enkelt och smärtfritt.

Anordna uteritter med stallkamraterna

Ett trevligt sätt att dryga ut stallkassan är att ordna uteritter som du och dina stallkamrater kan turas om att leda. Sugna ryttare hittar du i BookaHorse. Appen gör det enkelt att ta betalt och ger ryttaren en extra försäkring på köpet.

Hyr ut din häst till kunniga fritidsryttare

Skulle din häst kunna ridas lite oftare? Vore det bra att kunna minska dina kostnader för den?
Många duktiga ryttare har inte tid och möjlighet att ha en egen häst eller rida på fasta tider och skulle gärna hyra en häst att rida när de har tid och möjlighet. Du hittar dem via BookaHorse. Ryttarprofilerna ger fyllig information om deras erfarenhet och kunskap, du kan ta del av omdömen från tidigare ridtillfällen, se bilder och videor och ta kontakt via appens chatfunktion.

Detta är BookaHorse.

BookaHorse är appen som hjälper ryttare och hästägare att komma i kontakt med varandra, boka hästar, ridlektioner, uteritter och mer, enkelt och tryggt. Appen matchar ryttare och hästar utifrån kompetens, önskemål och plats. Du bokar direkt i appen, som också innehåller säkra betalfunktioner. Försäkring ingår när du bokar, och omdömen om både hästar och ryttare hjälper dig göra trygga val. En väg till ett enklare, roligare och rikare hästliv för alla, helt enkelt.

Och mer!

Som du vet finns det många sätt att ha kul till häst och skapa upplevelser som har ett värde för människor. Med hjälp av BookaHorse kan du och dina stallkamrater enkelt hitta dem utan att du behöver marknadsföring eller ett företag. Och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan locka med.
Barnkalas med ponnyridning? Riddare för en dag? Sommarritt med bad i skogstjärnen? Oavsett vad du vill erbjuda hittar du rätt ryttare i BookaHorse och kan enkelt ta betalt via appen.

bahphone180918

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!