BookaHorse för hästverksamheter

BookaHorse är ett utmärkt komplement till det arbete du redan gör för att locka ryttare till din verksamhet. Systemet ger dig både möjlighet till mer rationell hantering av din vanliga verksamhet och skapar nya möjligheter.

Marknadsför din verksamhet

BookaHorse gör din verksamhet synlig för fler ryttare i ditt närområde, även de som inte känner till din verksamhet innan. Du kan räkna med fler spontana kontakter och fler lektioner och ridpass bokade. Dessutom: alla marknadsföringsåtgärder vi på BookaHorse genomför blir också indirekt marknadsföring för dig.

Enklare betalningar

Automatiserade betalningsfunktioner gör att du varken behöver hantera kontanter eller använda Swish. Betalningsgaranti enligt den avbokningspolicy du väljer ingår.

Automatisk matchning häst – ryttare

BookaHorse ger dig tillgång till detaljerade ryttarprofiler med omdömen från tidigare ridtillfällen samt bilder och video. Ryttare som söker lektioner eller ridturer kan endast se de val som matchar de krav på kompetens du angett när du lagt in aktiviteten i din kalender.

Fyll dina avbokningar

Om ett ridpass avbokas med kort varsel ger BookaHorse dig en möjlighet att snabbt fylla vakansen. När du för in avbokningen i BookaHorse aktivitetskalender går det automatiskt ut ett meddelande till ryttare som anmält sitt intresse och som matchar lektionens nivå och profil. Betalningen klaras av direkt i appen.

Vad kostar det?

I skrivande stund är vår serviceavgift 15% inkl moms per genomförd bokning i appen. Avgiften använder vi för att se till att BookaHorse fortsätter vara en trygg plattform med säkra betalningar och försäkringsskydd samt att vi kan erbjuda support och andra administrativa tjänster. Dessutom utvecklar vi vårt erbjudande och tekniska plattform löpande för att ge våra användare en ännu bättre upplevelse.

Detta är BookaHorse.

BookaHorse är appen som hjälper ryttare och hästägare att komma i kontakt med varandra, boka hästar, ridlektioner, uteritter och mer, enkelt och tryggt. Appen matchar ryttare och hästar utifrån kompetens, önskemål och plats. Du bokar direkt i appen, som också innehåller säkra betalfunktioner. Försäkring ingår när du bokar, och omdömen om både hästar och ryttare hjälper dig göra trygga val. En väg till ett enklare, roligare och rikare hästliv för alla, helt enkelt.

Och mer!

Som du vet finns det många sätt att ha kul till häst och skapa upplevelser som har ett värde för människor. Med hjälp av BookaHorse kan du enkelt hitta dem utan att du behöver separat marknadsföring. Och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan locka med.
Oavsett vad du vill erbjuda hittar du rätt ryttare i BookaHorse och hanterar bokning och betalning enkelt och snabbt i appen.

bahphone180918

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!

BookaHorse står på tillväxt!

I skrivande stund är BookaHorse en nystartad tjänst. Det finns redan gott om hästar och ryttare i systemet och det  blir snabbt fler. Om du inte hittar vad du söker idag lär du göra det inom kort.
Ladda ner appen på App Store eller Google Play och prova!